vanaf
€ 989
• 12 dagen
• trektocht
• per trein
• per vliegtuig

Lucca-Rome

Van Lucca naar Rome

Als u maar één fietstocht in Italië maakt, zou het deze moeten zijn. In 12 dagen fietst u vanuit Lucca naar de eeuwige stad Rome. Door de klassiek Italiaanse landschappen van Toscane die u herkent van die mooie kalenderfoto’s, door het land van vulkaanmeren en stadjes op tufstenen plateau’s van Umbrië en Latium en overal de resten van dat oude en mysterieuze volk, de Etrusken. Onderweg wachten u de mooiste tractaties die Italië u te bieden heeft: het Etruskische Volterra, het kleine Manhattan in Toscane, San Gimignano, het onvergetelijke Siena, het gezellige wijnstadje Montepulciano, het imposante Orvieto, de voormalige pauselijke residentie Viterbo, om een paar te noemen. Tot slot peddelt u langs de Tiber Rome binnen om uw reis waardig af te sluiten op het St.Pietersplein. Optioneel kunt u een excursie per fiets in of om Rome bijboeken.

Eigen vervoer

afstand per auto Utrecht - Lucca: 1323 km. Parkeren bij de agriturismo in/bij Lucca is gratis.

Per vliegtuig

mogelijkheden naar Pisa vanaf Amsterdam met transavia.com, vanaf Eindhoven en Weeze met ryanair.com; naar Rome Fiumicino met easyjet.com vanaf Amsterdam en vanaf Rotterdam met transavia.com; naar Rome Ciampino vanaf Eindhoven met ryanair.com
kosten p.p. v/a € 120, kosten fietsvervoer per vliegtuig: v/a € 40 per enkele reis per fiets.

vervoer ter plekke

  • Bij een retourvlucht vanaf Pisa of een heenvlucht naar Rome neemt u de trein vanaf Rome Trastevere naar Pisa, ca. 4 uur reizen in de regionale trein. Vertrek elke 2 uur, kosten: € 32,10 p.p. kosten fietsvervoer per trein: € 3,50 per traject per fiets.

 
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen
Bekijk onze laatste nieuwsbrief