Reizen naar de bestemming

Uw reis via TRAP Reizen geregeld

Alle op deze website genoemde arrangementsprijzen zijn exclusief de reis naar het startpunt van uw bestemming en terug vanaf het eindpunt van uw tocht naar huis.

Met eigen vervoer of de trein
U kunt natuurlijk ook met uw eigen auto, met de trein of met een fietsbus naar het start- of eindpunt van de fietstocht reizen. De pagina’s van de diverse tochten bevatten meer informatie over de mogelijkheden om met de trein of eigen vervoer te reizen.

Treinreizen kunt u zelf boeken of u kunt TRAP Reizen vragen een geschikte treinreis voor u uit te zoeken. Dat doen wij graag samen met onze collega's van de Treinreiswinkel.

Verder zijn de start- en of eindpunten van de tochten van Bazel naar Nice en van Pisa naar Rome in het seizoen bereikbaar met fietsbussen. De fietsbusreizen kunt u zelf boeken via de Fietsvakantiewinkel.

TRAP-service
Het is vaak niet eenvoudig om de meest geschikte vlucht te vinden. Wij kijken bij iedere reserveringsaanvraag welke vlucht voordeliger is: een lijn- of chartervlucht of een low-cost carrier. Verder houden wij rekening met zaken als de afstand van het vliegveld van uw woonplaats, vertrek- en aankomsttijden en de vraag of u al of niet dient over te stappen. In onze offerte nemen wij de beste en voordeligste opties op. Voor deze zoek- en boekservice brengen wij € 60 per geboekte reis in rekening. Naar de meeste bestemmingen kunt u met een lijndienst vliegen. Het voordeel is dat u elke gewenste dag kunt vertrekken en terugreizen, meestal op een comfortabel tijdstip.Zelf uw vlucht boeken
Vanaf vliegvelden in Nederland en net over de grens (Luik, Niederrhein en Düsseldorf) zijn er vluchtmogelijkheden met low-cost carriers als Ryanair en Easyjet. U kunt deze vluchten makkelijk zelf via internet boeken. Hoe eerder u boekt hoe goedkoper over het algemeen het ticket. Houdt u er wel rekening mee dat deze tickets bij boeking direkt betaald moeten worden en dat wijziging van datum of naam alleen mogelijk is tegen hoge kosten. Boek de vlucht dus niet voordat u van TRAP Reizen de bevestiging van het fietsarrangement hebt ontvangen.

  • fietsvervoer per vliegtuig: de fiets moet goed verpakt zijn, informatie mbt de 'fietsdoos' zie o.a. deze website.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen
Bekijk onze laatste nieuwsbrief