TRAP-routes

Fietsreizen met bijzondere routes

TRAP Reizen, een nieuw initiatief (2013) van het al langer bekende STAP Reizen voor individuele wandelvakanties, biedt u een aantal fraaie en comfortabele lange afstandfietssroutes naar de Mediterranée aan.

De reizen zijn bestemd voor iedereen die ontspannen en comfortabel vanaf de fiets een streek of land wil leren kennen, de bagage neemt u zelf op de fiets mee. De fietsroutes gaan zo veel mogelijk over aparte fietspaden en zoeken de rivieren en dalen op. De stijging is dan ook beperkt en verloopt geleidelijk. De zwaartes van de geboden routes zijn inspannend te noemen behalve de Giro del Veneto en Villach-Venetië die we als een ontspannende route betitelen.

Overdag fietst u een van de goed gedocumenteerde dagtochten van maximaal 5 uur, geschikt voor de gemiddelde recreatiefietser.’s Avonds kunt u genieten van een welverdiende rust in comfortabele, kleinschalige en authentieke, door TRAP Reizen geselecteerde hotels, agriturismo's of B&B’s die u het beste van de streek aanbieden.

Uw informatiepakket bestaat uit een van de bekende en beproefde Paul Benjaminse fietsgidsen, een detailkaart en een GPS-track die u totaan de deur van het onderkomen brengt. Alle routes zijn door TRAP-medewerkers gefietst en beschreven.

U kunt uw bagage beperken tot kleding en enkele persoonlijke benodigdheden en deze zelf op de fiets meenemen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen
Bekijk onze laatste nieuwsbrief