Verzekeringen

Verzekerd via Allianz Global Assistance

Goed verzekerd op weg gaan is in het belang van reiziger én reisorganisator.

In samenwerking met Allianz Global Assistance heeft TRAP Reizen annulerings- en reis/ongevallen- verzekeringen samengesteld die de meest voorkomende schades bij fietsvakanties dekken voor mensen die woonachtig zijn in Nederland. Het dekkingsgebied betreft uitsluitend Europa.

Woont u in België of in Duitsland informeer dan eerst naar de mogelijkheden bij uw eigen verzekeraar. Bij de reisverzekering via de Allianz Global Assistance heeft de reiziger woonachtig in België een maximale dekking van € 30.000 van de medische kosten. De reiziger die in Duitsland woont is alleen gedekt wanneer zijn woonplaats binnen 100 km van de Duitse grens is.

De kortlopende reisverzekering die u via TRAP Reizen bij de Allianz Global Assistance kunt afsluiten is de Europadekking combinatie C inclusief Ongevallen en Medische kosten. De premie bedraagt € 2,55 per dag (exclusief 21% assurantiebelasting), plus € 5,45 poliskosten.

Uiteraard kunt u via ons ook een doorlopende reisverzekering afsluiten, geeft u dat dan bij boeking even aan.
Neemt u uw eigen fiets mee dan is het goed te weten dat de standaard dekking tot € 350 per fiets gaat. U kunt deze tot maximaal € 2250 per fiets ophogen voor € 0,45 extra per dag per fiets (combinatie C). U checkt het beste eerst de buitenlanddekking van uw eigen fietsverzekering.

De voorwaarden van de kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kunt u nalezen op: Allianz Global Assistance, Kortlopende Reisverzekering

TRAP Reizen biedt voor de kortlopende annuleringsverzekering standaard de zogenaamde dubbelzekerverzekering met een premie van 6,5% op de totale reissom (exclusief 21% assurantiebelasting), plus € 5,45 poliskosten.

Uiteraard kunt u via ons ook een doorlopende annuleringsverzekering afsluiten, geeft u dat dan bij boeking even aan.

U kunt de annuleringsvoorwaarden van Allianz Global Assistance nalezen op:

Allianz Global Assistance, Kortlopenede Annuleringsverzekering

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen
Bekijk onze laatste nieuwsbrief