Verzekeringen

Verzekerd via Allianz Global Assistance

Goed verzekerd op weg gaan is in het belang van reiziger én reisorganisator.

In samenwerking met Allianz Global Assistance heeft TRAP Reizen annulerings- en reis/ongevallen- verzekeringen samengesteld die de meest voorkomende schades bij fietsvakanties dekken voor mensen die woonachtig zijn in Nederland. Het dekkingsgebied betreft uitsluitend Europa.

Woont u in België of in Duitsland informeer dan eerst naar de mogelijkheden bij uw eigen verzekeraar. Bij de annuleringsverzekering via de Allianz heeft de reiziger woonachtig in België een maximale dekking van € 30.000 van de medische kosten. De reiziger die in Duitsland woont is alleen gedekt wanneer zijn woonplaats binnen 100 km van de Duitse grens is.

De kortlopende reisverzekering die u via TRAP Reizen bij de Allianz kunt afsluiten is de Europadekking combinatie C inclusief Ongevallen en Medische kosten. De premie bedraagt € 2,55 per dag (exclusief 21% assurantiebelasting), plus € 5,45 poliskosten.

Uiteraard kunt u via ons ook een doorlopende reisverzekering afsluiten, geeft u dat dan bij boeking even aan.
Neemt u uw eigen fiets mee dan is het goed te weten dat de standaard dekking tot € 350 per fiets gaat. U kunt deze tot maximaal € 2250 per fiets ophogen voor € 0,45 extra per dag per fiets (combinatie C). U checkt het beste eerst de buitenlanddekking van uw eigen fietsverzekering.

De voorwaarden van de kortlopende reisverzekering van Allianz kunt u nalezen op: Allianz Global Assistance, reisverzekering

TRAP Reizen biedt voor de kortlopende annuleringsverzekering standaard de zogenaamde dubbelzekerverzekering met een premie van 6,5% op de totale reissom (exclusief 21% assurantiebelasting), plus € 5,45 poliskosten.

Uiteraard kunt u via ons ook een doorlopende annuleringsverzekering afsluiten, geeft u dat dan bij boeking even aan.

U kunt de annuleringsvoorwaarden van Allianz nalezen op:

Allianz Global Assistance, annuleringsverzekering

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen
Bekijk onze laatste nieuwsbrief