vanaf
€ 669
• 8 dagen
• rondtour
• per vliegtuig

Giro del Salento

Fietsen in de hak van de laars

Een ontspannen fietstocht door de hak van Italië: Puglia, en wel helemaal in de uiterste punt: de Salento. Je fietst afwisselend langs de kusten van de Adriatische en Ionische zee en over de veldwegen temidden van de wijngaarden en olijfgaarden in het binnenland. Je vertrekt vanuit de barokhoofdstad Lecce en onderweg verblijf je in bijzondere plaatsen als de robuuste vesting en havenstad Otranto, de in zee vooruitgeschoven badplaats Santa Maria di Leuca en het verrassende en licht mondaine Gallipoli. Men zegt dat de Italiaanse keuken nog beter wordt, hoe zuidelijker je gaat. Je kunt het op deze fietsreis ervaren, in het bijzonder tijdens de rondrit vanuit Gallipoli waar je een zelfs een kookcursus bij de 'locals' kunt bijboeken.

bed & breakfast in Lecce

Recent gerenoveerde leuke bed & breakfast*** in het centrum van Lecce. Zeer vriendelijke en gastvrije eigenaar. De kamers zijn ruim en verzorgd ingericht en voorzien van eigen sanitair. Het ontbijt is goed met verse broodjes en zoet en hartig beleg.

B&B in Otranto

Nette en comfortabele B&B in Otranto, vlak bij het centrum gelegen met mooi uitzicht. Zeer vriendelijke ontvangst en goed ontbijt.

Hotel in Santa Maria di Leuca

Prachtig gelegen hotel*** aan de kust in het centrum van de badplaats Marina di Leuca. Vriendelijk en behulpzaam personeel. De kamers zijn ruim en hebben eigen sanitair. Ruim ontbijtbuffet.

bed & breakfast in Gallipoli

Zeer goed verzorgde bed & breakfast*** op een mooie locatie in het historische centrum van Gallipoli aan de boulevard. De vriendelijke en bijzonder hartelijke eigenaar Giorgio is zeer behulpzaam en gastvrij. De kamers zijn netjes en hebben eigen, mooi sanitair. Het ontbijt wordt geserveerd op het dakterras met prachtig uitzicht over zee.
 
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen
Bekijk onze laatste nieuwsbrief