Informatie coronavirus (COVID-19)

Informatie coronavirus (COVID-19)
Wanneer u een fietsarrangement bij ons boekt of al geboekt heeft kunt u op deze pagina recente en betrouwbare informatie lezen over het coronavirus.
Reisadvies Ministerie van Buitenlandse Zaken: reis alleen naar het buitenland indien noodzakelijk.

Veel landen nemen ingrijpende maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Nieuwe maatregelen zijn niet uit te sluiten, en de situatie kan snel veranderen. Deze maatregelen hebben vergaande consequenties voor reizigers.

Is er informatie die specifiek uw boeking of bestemming betreft in de maand april en mei dan nemen wij contact met u op.

De meeste fietsvakanties starten pas begin juni. Daarom nemen we op dit moment nog geen beslissingen voor deze fietsvakanties.

Voor ons bij TRAP Reizen is het een situatie die we nog niet eerder hebben meegemaakt. Ook wij zoeken het internet af naar richtlijnen en duidelijkheid.

Wij adviseren vooral ook zelf de volgende websites te raadplegen en in de gaten te houden:

BuZa

ANVR

Transavia

Allianz

Gelukkig beschikt de branche-vereniging ANVR, waarbij TRAP Reizen is aangesloten, over een goed team met een uitstekende directeur, Frank Oostdam, die regelmatig in het nieuws is met zeer nuttige informatie, voor u en voor ons als reisorganisator.

Eigenlijk verandert de situatie elke dag. Belangrijk hierin zijn de richtlijnen die het Ministerie van Buitenlandse Zaken afgeeft.

Informatie van Ministerie Buitenlandse Zaken over reisadvies:
BuZa.

Informatie over dekking door Calamiteitenfonds:
Het Calamiteitenfonds stelt heel duidelijk dat de uitbraak van het coronavirus niet als een calamiteit kan worden beschouwd.
Calamiteitenfonds.

Informatie over reis- en/of annuleringsverzekering met betrekking tot coronavirus:
Verzekeringen.

Informatie over vluchten naar risicogebieden:
Transavia heeft een richtlijn gepubliceerd over hun vluchten. Het is aan te nemen dat andere vliegmaatschappijen niet veel anders opereren.
Transavia.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen
Bekijk onze laatste nieuwsbrief