vanaf
€ 529
• 8 dagen
• rondtour
• per vliegtuig
• per trein

Giro d'Umbria

Giro d'Umbria

Men zegt dat de Umbriërs van alle Italianen het meest gezegend zijn.Tijdens deze Giro gaat u ontdekken waarom. Gezegend zijn de kathedralen en de Benedictijnerkloosters zo kenmerkend voor deze streek. Gezegend zijn de vele bidkapellen gewijd aan Franciscus van Assisi. Gezegend is Assisi zelf met heerlijke provinciale atmosfeer, of majestueus Orvieto en zelfverzekerd Spoleto. Gezegend is ook de Umbrische keuken: de zwarte truffels uit Spoleto, heilig voedsel voor de gastronoom. Gezegend is het prachtige heuvelland van Umbrië, waar de Tiber door slingert. Gezegend is de fietser die dit bijzondere Italië in 6 machtige etappes leert kennen.
 
Huurfiets Umbrie
Via TRAP Reizen kunt u voor deze reis een goede kwaliteit huurfiets reserveren. Onze in Umbrië is Ecologico Tours in Assisi.

De kwaliteit van de fietsen toont zich in:
-ultralichte aluminiumframes om het fietsen zo licht mogelijk te maken
-excellente versnellingen (Shimano Deore LX/XT) om zo snel en precies mogelijk de gewenste verhouding te kunnen kiezen
-uitstekende remmen (Deore XT of Avid Single Digit)
-stuurvering om de fiets in elke situatie onder controle te kunnen houden en het fietsen op bijvoorbeeld het plaveisel van de oude Romeinse wegen comfortabel en veilig te maken.

Inclusief in de huurprijs:
een fietstas, pomp, reparatiekit, extra binnenband, slot, zichtbaarheidvestje, helm. Per kamer een stuurtas voor routebeschrijvingen en een kilometerteller.

  meer info
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen
Bekijk onze laatste nieuwsbrief