vanaf
€ 529
• 8 dagen
• rondtour
• per vliegtuig
• per trein

Giro d'Umbria

Giro d'Umbria

Men zegt dat de Umbriërs van alle Italianen het meest gezegend zijn.Tijdens deze Giro gaat u ontdekken waarom. Gezegend zijn de kathedralen en de Benedictijnerkloosters zo kenmerkend voor deze streek. Gezegend zijn de vele bidkapellen gewijd aan Franciscus van Assisi. Gezegend is Assisi zelf met heerlijke provinciale atmosfeer, of majestueus Orvieto en zelfverzekerd Spoleto. Gezegend is ook de Umbrische keuken: de zwarte truffels uit Spoleto, heilig voedsel voor de gastronoom. Gezegend is het prachtige heuvelland van Umbrië, waar de Tiber door slingert. Gezegend is de fietser die dit bijzondere Italië in 6 machtige etappes leert kennen.

Bed & Breakfast in Orvieto

Sfeervol onderkomen, gelegen net buiten de stadsmuren van Orvieto, op 5 minuten lopen van het historische centrum en restaurants. Sfeervolle kamers met eigen sanitair, eigen terrasje, tuin en mooi uitzicht. Gastvrij verblijf met een bijzonder prettige sfeer. Eigenaresse heeft grote betrokkenheid met fietsers.

Bed & breakfast bij Chiusi

Bed & breakfast in historische boerderij omringd door een mooie tuin ca. 3 km. van Chiusi. Zwembad en gemeenschappelijke ruimte met open haard. Uitgebreid ontbijt met onder andere zelfgemaakte cakes. De sfeervolle kamers beschikken over eigen douche en toilet en kijken uit op de tuin. Hartelijke eigenaars. Goed restaurant op loopafstand, meer keuze in Chiusi.

Hotel in Perugia

Sympathiek, bescheiden familiehotel***, centraal gelegen op de tweede verdieping van elegant historisch gebouw in voetgangersgebied van Perugia. Keurige kamers met airconditioning en fraai uitzicht over de oude stad en de heuvels rond Perugia. Prettige, ongedwongen sfeer. Volop dinermogelijkheden op loopafstand.

Hotel bij Assisi

Sfeervolle B&B in de heuvels bij Assisi.Rustiek ingerichte, comfortabele kamers met privé sanitair. Grote terrassen rond de verschillende gebouwen. Centrum en restaurants op loop-/fietsafstand (400m). Ruime, parkachtige tuin met mooie uitzichten en groot zwembad.

Hotel in Spoleto

Comfortabel familiehotel gelegen in het historische centrum van Spoleto, ruime lounge verschilende zitjes. Ruime kamers met privé douche/ toilet. Goed eigen restaurant met lokale specialiteiten, bij mooi weer buiten ontbijten en dineren op het terras voor het hotel. Andere eetgelegenheden op loopafstand. Ruim ontbijtbuffet.

Agriturismo bij Montecastrilli

Comfortabele agriturismo op 7 km. van Montecastrilli en 12 km van Amelia. Familiaire en authentieke sfeer, landelijke ligging, ruime tuin met mooie uitzichten en zwembad. Boers ingerichte kamers met privé sanitair. Eigen restaurant met producten uit eigen tuin.

 
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen
Bekijk onze laatste nieuwsbrief